ua en ru

Дніпро - Нимме Калью: "Ми повинні виступити так само, як у першій грі", - Хуанде Рамос

Головний тренер "Дніпра" перед грою з "Нимме Калью" розповів про підготовку команди та про відчуття після перемоги над "Шахтарем".

Головний тренер "Дніпра" перед грою з "Нимме Калью" розповів про підготовку команди та про відчуття після перемоги над "Шахтарем".

"Це дуже важливий матч для клубу. Так, в першій зустрічі результат склався в нашу користь, але не можна абсолютно точно сказати, що він дозволяє нам пройти далі. Тим більше, що два голи часто практично нічого не означають і не вирішують. Тому ми повинні виступити так само, як і в першій грі: серйозно, сконцентровано, інтенсивно, відпрацювати так, як потрібно, щоб не було ніяких несподіванок. При цьому нагадую, що не можна нашу команду ділити на гравців безапеляційно стартового складу і не основних. Всі наші виконавці мають приблизно однаковий рівень майстерності. Інша справа, що зараз у нас багато ігор поспіль, і в одній грі грають одні, в іншій - інші, але при цьому рівень нашої команди не повинен страждати і не повинен знижуватися.

Ми ж професіонали і всі розуміємо досить природно: що в футболі ти можеш виграти, програти, зіграти внічию - все це є частиною нашої роботи. Точно так само, як після образливих поразок, коли ми не опускаємо голови і не перетворюємося в песимістів, після перемог ми не впадаємо в ейфорію. Я вважаю, що подібні емоції більше відносяться до вболівальників, до оточення футбольної команди.

В минулому році, коли ми грали кваліфікацію, у нас не було відчуття після першого матчу того, що ми точно проходимо далі. І це тривало до тих пір, поки ми не зіграли відповідну домашню гру. Потім ми зіграли шість матчів групової стадії турніру, потім ще дві на стадії плей-офф. Це звичайно послужило нам цінним досвідом. В минулому році ми грали будучи переповненими бажанням досягти тих цілей, яких не досягали протягом довгого часу перед цим. Зараз же, я впевнений, ми будемо грати з більшою солідністю, з більшою впевненістю, завдяки набутому в минулому році досвіду. Це можна сказати навіть щодо першої гри проти естонців. У мене склалося враження, що ми грали солідно протягом всієї гри. Вміло тримали контроль гри в своїх руках, відчували себе впевнено. Результат складався в нашу користь, хлопці хотіли вирішити результат протистояння відразу ж у першій грі і виглядали непогано. Це, звичайно ж, позитивний знак".

Нагадаємо, що на нашому сайті відбудеться онлайн-трансляція матчу "Дніпро" - "Нимме Калью".