ua en ru

Дмитро Крупенко, відгуки: яскравий приклад успішного керівника

Дмитро Крупенко, відгуки: яскравий приклад успішного керівника

Талановитий керівник — надійна опора будь-якої успішної фірми. Адже саме від його стилю керівництва і лідерських якостей цілком залежить розвиток компанії. Грамотний керівник Дмитро Крупенко, відгуки про якого лише підтверджують його професіоналізм, зумів в короткі терміни налагодити роботу київського офісу Центру Біржових Технологій. Завдяки його ініціативам в офісі закріпився високий рівень дисципліни, було налагоджено оперативну взаємодію між співробітниками. Це дозволило підвищити довіру клієнтів до ЦБТ.

Дмитро Крупенко: відгуки про природженому лідері і талановитого стратега

Дмитро Крупенко, відгуки: яскравий приклад успішного керівника

Для підвищення професійного рівня співробітників Дмитро залучає фахівців з різних сфер. Зокрема, співробітники ЦБТ-Київ регулярно проходять атестацію на професійні навички, відвідують різноманітні тренінги особистісного росту, що позитивно позначається на організації праці, ефективності колективу в цілому і кожного співробітника окремо.

Керівник ЦБТ-Київ дбає про мікроклімат в колективі — співробітники беруть участь в різних заходах з тімбілдінгу та інших корпоративних практиках, що дозволяють поліпшити взаємодію в команді. А, в результаті, виграє і компанія, і клієнти.

Численні відгуки про Дмитра Крупенко від клієнтів відображають їх зростання довіри до ЦБТ. Варто зазначити, що послугами Центру активно користуються не тільки пересічні громадяни, але і віп-клієнти — відомі діячі культури і мистецтва, провідні бізнесмени. Своїми успіхами вони охоче діляться на своїх сторінках в соцмережах, підкреслюючи професійний рівень послуг, що надаються київським відділенням ЦБТ.

Дмитро Крупенко: підвищення фінансової грамотності громадян — запорука зростання добробуту країни

Дмитро Крупенко, відгуки: яскравий приклад успішного керівника

Підвищення фінансової грамотності українців — місія Центру Біржових Технологій. З моменту заснування компанії ЦБТ робить все можливе для освіти наших громадян у фінансовій сфері. Але максимального ефекту в розвитку цього напрямку можна досягти лише в тісній співпраці з державою.

Розуміючи це, керівник ЦБТ-Київ Дмитро Крупенко вже давно задумався про створення всеукраїнської програми фінансової освіти — він має намір виступити з ініціативою щодо розробки стратегії підвищення фінансової грамотності українців на державному рівні. В основі такої стратегії — партнерство між державою, бізнес-співтовариством і освітніми структурами, з метою створити основу для формування фінансово-грамотної поведінки громадян України. У перспективних планах у Дмитра Крупенко розробка механізмів такої взаємодії. Аналогічний досвід зарубіжних країн наочно показує, що подібні програми здатні істотно поліпшити розвиток національної економіки.

Особисті якості та професійні навички керівника ЦБТ-Київ Дмитра Крупенко — кращий актив для просування його ідей. А це означає, що незабаром, завдяки його зусиллям, рівень фінансової грамотності українців значно зросте.