ua en ru

Дмитро Добродомов виходить з фракції БПП

Дмитро Добродомов виходить з фракції БПП Фото: Дмитро Добродомов

Нардеп вирішив йти на місцеві вибори з власною політичною силою

Народний депутат Дмитро Добродомов прийняв рішення про вихід з фракції "Блоку Петра Порошенка", однак надалі залишатиметься в коаліції. Про це він повідомив журналістам сьогодні у кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Вважаю некоректним далі залишатися в фракції "Блок Петра Порошенка" , оскільки йду на місцеві вибори з власною політичною силою, яка називається громадський рух "Народний контроль". Це політична партія, яка заснована на регіональному будівництві, місцевих лідерах, на основі активного громадянського суспільства, волонтерах", - заявив Добродомов.

"Мій підпис стоїть під коаліційною угодою, але на данний час я не підтримую хід її виконання. За моїм аналізом, десь близько 20% всього від обіцяного ми виконали і це дуже погано. В нас не проводиться кадрова політика, реальна боротьба з корупцією, абсолютно не влаштовують багато позицій, які є на сьогоднішній день", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, раніше перший заступник голови Верховної Ради України Андрій Парубій оголосив про вихід народного депутата України В'ячеслава Константиновського зі складу депутатської фракції "Народний фронт".