ua en ru

Зоряні війни: Disney планує випуск сьомої серії в 2015 р

Сьома серія "Зоряних воєн" вийде на екрани 18 грудня 2015 року, повідомив новий власник франшизи Walt Disney Co за два тижні після зміни сценаристів.

Сьома серія "Зоряних воєн" вийде на екрани 18 грудня 2015 року, повідомив новий власник франшизи Walt Disney Co за два тижні після зміни сценаристів, передає Reuters.

Disney купив Star Wars у компанії їх творця Джорджа Лукаса Lucasfilm за 4 мільярди дол. торік і пообіцяв зняти щонайменше ще три серії космічної саги - однієї з найбільших в історії кінематографу.

Прем'єра "Зоряних воєн" вперше відбудеться перед Різдвом: все шість попередніх серій виходили в травні, до літнього кіносезону.

Режисер відродженого Star Trek Джей Джей Абрамс повинен почати зйомки сьомого епізоду "Зоряних воєн" весною 2014 року в Англії.

Акторський склад ще не оголошений, а в жовтні Disney змінив сценариста: замість оскароносця Майкла Арндта сюжет допрацьовуватиме сам Абрамс, в співавтори якому Disney вибрав Лоуренса Кездана, що працював з Лукасом в 1970-1980-х роках над другою і третьою серіями "Зоряних воєн", - "Епізод V. Імперія завдає удар у відповідь" і "Епізод VI. Повернення джедая".