ua en ru

"Динамо" – "Штурм": прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

"Динамо" – "Штурм": прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів Фото: Щойно Олександр Караваєв (у центрі) забив "Фенербахче" переможний м'яч (fcdynamo.com)

У першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів 2022/23 київське "Динамо" прийме "Штурм" із австрійського Граца.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Динамо" – "Штурм" відбудеться в польській Лодзі 3 серпня. Початок поєдинку о 21:00. Переможець пари пройде в плей-офф кваліфікації – фінальний етап боротьби за путівки в груповий етап турніру.

Австрійські букмекери з Bwin патріотизму не проявили та визначили український гранд фаворитом протистояння. На перемогу "біло-синіх" тут приймають ставки з коефіцієнтом 2,10. Натомість імовірність успіху "Штурма" та нічиєї оцінили схожими кефами – 3,50 та 3,40 відповідно.

На перемогу 2:0 на користь "Динамо" можна закластися із солідним коефіцієнтом 9,50. Тим часом "суха" перемога команди з Граца збільшить виграш у 5,5 разів.

Британська контора William Hill підготували схожі цифри. На потенційну перемогу "Динамо" можна зробити ставку з балом 2,10. Коефіцієнт на перемогу австрійського колективу – 3,60. Навіть нічия виглядає імовірнішою з кефом 3,25.

Для персональних шанувальників лідера "Динамо" Віктора Циганкова готовий варіант – ставка на 2+ м'ячі у виконанні українця з коефіцієнтом 13,00. Тим часом вольова перемога українського гранда над "Штурмом" несе потенційний виграш із балом 10,00.

Раніше визначилися транслятори поєдинку "Динамо" в 3-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Матч покажуть телеканали Setanta Sports і 2+2, а також платформа setantasports.com.