ua en ru

"Динамо" розписало безгольову нічию з "Лугано" в Лізі Європи

"Динамо" розписало безгольову нічию з "Лугано" в Лізі Європи Фото: "Лугано" - "Динамо" (twitter.com/dynamokyiv)

Команда Михайличенка не змогла дотиснути швейцарський клуб

Київське "Динамо" на виїзді не змогло обіграти швейцарський "Лугано" у другому турі групового раунду Ліги Європи. У матчі на стадіоні "Кібун Парк" в Санкт-Галлен глядачі голів так і не побачили - 0:0.

У стартовому складі "біло-синіх" в воротах значився Денис Бойко, однак він під час тренування підвернув ногу і замість нього на поле вийшов Георгій Бущан, якому вдалося занести до свого активу сухий поєдинок.

Команди активно розпочали гру і обмінювалися небезпечними моментами. На 53 хвилині міг забивати Віктор Циганков, але м'яч все ж пролетів вище воріт. Весь другий тайм "Динамо" грало першим номером, однак результатів це не принесло.

Кияни вперше не забили після повернення Олексія Михайличенка на посаду головного тренера. До цього "Динамо" 7 матчів поспіль відзначалося голами. Також київський клуб продовжив серію без пропущених до 5 матчів у всіх турнірах.

У паралельному матчі групи B "Мальме" приймав "Копенгаген", суперники переможця не виявили - 1:1.

Нагадаємо, що в першому турі Ліги Європи "Лугано" в гостях мінімально поступився в Копенгагені однойменному клубу. А "Динамо" в рідних стінах здобуло перемогу над "Мальме" з рахунком 1:0.

Київський клуб має у своєму активі 4 пункти і посідає другу сходинку турнірної таблиці, в той час як "Лугано" набрало перше очко і ділить 3-4 місце зі шведською командою.