ua en ru

Динамо - Партизан: анонс матчу

Динамо - Партизан: анонс матчу Фото: "Динамо" - "Партизан" (fcdynamo.kiev.ua)

Готуємося до матчу 6 туру групового етапу Ліги Європи

Київське "Динамо" вдома зіграє з белградським "Партизаном" в заключному 6 турі групового раунду Ліги Європи. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 20:00, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, фаворитом у цьому матчі є український клуб.

7 грудня 20:00
Київ, НСК "Олімпійський"

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Завдання не змінилася - виграти групу. Все-таки весь турнір лідирували, так що буде прикро втратити перше місце в останній грі. Треба починати агресивно і добиватися результату. Кожна гра - це своя історія, і проти "Партизана" ми постараємося порадувати наших уболівальників".

Головний тренер "Партизана" Мирослав Джукич: "Сподіваюся, що завтра нас всіх чекає дуже цікавий матч. Немає проблем з виходом далі, не буде великої напруги в плані боротьби за вихід. Однак перше місце все одно важливо, обидві команди хочуть вийти з групи з першого місця, тому сподіваюся побачити завтра хорошу гру".

Орієнтовні склади:

Динамо: Бущан - Кендзьора, Хачеріді, Кадар, Піваріч - Шепелев, Гармаш - Морозюк, Циганков - Мораес, Бесєдін.

Партизан: Стойкович - Н. Р. Мілетіч, Остоїч, Мітровіч, Н. Г. Мілетіч - Евтовіч, Радін, Тошич, Пантич - Ожеговіч, Тавамба.

Не зіграють: Мбокані, Кравець, Віда, Сидорчук - Евертон.

Нагадаємо, за підсумками проведених матчів 5 туру групового раунду Ліги Європи стали відомі імена 16 учасників плей-офф Ліги Європи.