ua en ru

Стали відомі 16 учасників плей-офф Ліги Європи

Стали відомі 16 учасників плей-офф Ліги Європи Фото: "Динамо" достроково оформив вихід у плей-офф (fcdynamo.kiev.ua)

Серед них виявилося і київське "Динамо"

За підсумками проведених матчів 5 туру групового раунду Ліги Європи стали відомі імена чергових учасників 1/16 фіналу турніру. Про це повідомляється на сайті УЄФА.

Достроковий вихід в плей-офф оформили з 16 команд: "Динамо" К (Україна), "Зениит" (Росія), "Вільярреал", "Реал Сосьєдад" (обидва - Іспанія), "Лаціо", "Мілан", "Аталанта" (всі - Італія), "Ніцца", "Ліон" (обидві - Франція), "Естерсунд" (Швеція), "Зальцбург" (Австрія), "Арсенал" (Англія), "Стяуа" (Румунія), "Вікторія" (Чехія), "Брага" (Португалія) і "Партизан" (Сербія).

В 1/16 фіналу Ліги Європи виходять команди, які посядуть у своїх групах перше та друге місця. До них приєднаються вісім клубів, які фінішували на третє позиціях в групах Ліги чемпіонів.

Жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи відбудеться 11 грудня. Згідно з регламентом, сіяними під час цієї жеребкування будуть команди, які завершать груповий етап на перших місцях у своїх групах, а також чотири кращі команди з числа тих, які перейшли в Лігу Європи з Ліги чемпіонів. Матчі 1/16 фіналу відбудуться 15 і 22 лютого. Команди з числа сіяних свої перші поєдинки проведуть на виїзді.

Нагадаємо, після матчів п'ятого туру групового етапу футбольної Ліги чемпіонів визначилися ще два учасника 1/8 фіналу.