ua en ru

Динамо - Янг Бойз: анонс матчу

Динамо - Янг Бойз: анонс матчу Фото: Динамо - Янг Бойз (fcdynamo.kiev.ua)

Готуємося до матчу 3 туру групового етапу Ліги Європи

Київське "Динамо" в рамках третього туру групового етапу Ліги Європи прийме вдома швейцарський "Янг Бойз". Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 22:05, а дивитися матч можна на каналах ТРК "Україна" і "Футбол 2". На думку букмекерів, у даному поєдинку перевага на боці киян.

19 жовтня 22:05
Київ, НСК "Олімпійський"

Обслуговувати матч в Києві буде бригада арбітрів з Фінляндії на чолі з Маттіасом Гестраніусом. Допомагати головному арбітру будуть Ян-Петер Аравірта і Мікко Алакаре. Четвртим суддею призначений Юкка Хонканен. Варто зазначити, що для Гестраніуса це буде перший досвід роботи на матчі за участю київського клубу, хоча раніше фін працював на матчах Ліги Європи за участю "Дніпра" і "Металіста".

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Насправді, в чемпіонаті останні ігри нам не вдаються як у плані результату, так і в плані гри – принаймні, тієї, що була в нас на старті сезону. Що стосується завтрашньої гри, то, справді, це інший турнір, у якому в нас завдання - вийти до плей-оф із першого місця. Ми готуємося, є певні проблеми та сумніви стосовно певних позицій, але, сподіваюся, завтра ми приймемо оптимальне рішення, яке дозволить нам домогтися результату".

Головний тренер "Янг Бойз" Адольф Хюттер: "Ми раді сюди повернутися. Звісно, у нас не найкращі спогади про попередній візит до Києва, але у домашній грі нам вдалося відігратися, перемогти "Динамо", тому тепер ми дивимося на нове протистояння вже з більшою рішучістю. Ситуацію дещо ускладнює лише те, що "Динамо" набрало шість очок у стартових двох турах, а ми - тільки два, тому наша команда відчуває певний тиск, тим більше, ми граємо у гостях".

Орієнтовні склади:

"Динамо": Коваль, Віда, Хачеріді, Піваріч, Морозюк, Сидорчук, Гармаш, Гусєв, Гонсалес, Буяльський, Мбокані.

"Янг Бойз": вон Бальмоос, Мбабу, Нуху, фон Берген, Лотомба, Фасснахт, Саного, Соу, Нгамалеу, Ассале, Нсаме.

Нагадаємо, відставання України від Бельгії в таблиці коефіцієнтів Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) за підсумками матчів 3 туру групового етапу Ліги чемпіонів стало мінімальним, і після матчів київського "Динамо" і луганської "Зорі" в Лізі Європи ми може піднятися на 8 місце.