ua en ru

Динамо - Янг Бойз: онлайн трансляція (рахунок 2:2)

Динамо - Янг Бойз: онлайн трансляція (рахунок 2:2) Фото: Динамо - Янг Бойз (fcdynamo.kiev.ua)

РБК-Україна веде онлайн-трансляцію поєдинку групового етапу ЛЄ

Динамо - Янг Бойз. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 22:05, а дивитися матч можна на каналах ТРК "Україна" і "Футбол 2". Київське "Динамо" в рамках третього туру групового етапу Ліги Європи прийме вдома швейцарський "Янг Бойз". На думку букмекерів, у даному поєдинку перевага на боці киян.

19 жовтня 22:05
Київ, НСК "Олімпійський"

Стартові склади команд:

"Динамо": Коваль - Морозюк, Віда, Кадар, Піваріч - Сидорчук, Гонсалес, Кендзьора - Буяльський, Мораес - Мбокані.

"Янг Бойз": Фон Бальмос - Мбабу, Нуху, фон Берген, Лотомба - Фасснахт, Соу, Саного, Сулеймані - Нгамалеу, Ассалі.

Матч закінчився 2:2

90 хв. Пролунав фінальний свисток.

90 хв. Артем Бесєдін вийшов замість Мбокані.

89 хв. Автора дубля у ворота "Динамо" Ассаль змінює Жан-П'єр Нсаме.

85 хв. Заміна у "Янг Бойз". Шик меняет Нгамале.

82 хв. Другу жовту картку отримує Саного, який не дозволив Мбокані прорватися до штрафного майданчика. "Янг Бойз" грає у меншості.

80 хв. Віда не зможе продовжити гру. Заміна у "Динамо". На поле виходить Пантич.

77 хв. Гра призупинена. Продовжують надавати допомогу Віде.

76 хв. Тим часом заміна в складі "Янг Бойз". Мішель Ебішер вийшов замість Джібріля Соу.

74 мін. Після подачі з кутового Віда зіштовхнувся з Нгамале - обом футболістам надають допомогу. У хорвата кровотеча.

62 хв. У складі "Динамо" відбулася заміна. З поля пішов Сидорчук, замість нього вийшов Гармаш.

62 хв. Саного отримав жовту картку за грубу гру проти Мораеса.

54 хв. Мбабу впав у штрафному майданчику, випрошуючи пенальті, але арбітр покарав гравця жовтою карткою за симуляцію.

49 хв. ГОООООЛЛЛЛЛЛЛ!! "Динамо" знову зрівнює рахунок - 2:2. Блискуче виконання штрафного Морозюком - м'яч залетів точно у верхній кут.

47 хв. Перша жовта картка в матчі. Її отримує гравець "Янг Бойз" Крістіан Фасснахт, а "Динамо" - перспективний штрафний.

46 хв. Мбабу навісив із правого флангу, й після рикошету м'яч ледь не залетів в ворота Коваля, але Піваріч вибив його на кутовий.

46 хв. Розпочався другий тайм

Команди повертаються на поле. У "Динамо" без замін.

45 + 1 хв. Завершився перший тайм.

45 хв. Арбітр додав одну хвилину.

39 хв. "Янг Бойз" знову виходить вперед. Знову Ассале забиває гол.

34 хв. ГООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛ "Динамо" зрівнює рахунок! Кияни розіграли блискучу атаку. Буяльський протягнув м'яч з центру поля до штрафного "Янг Бойз" і віддав передачу на вільного Мбокані, якому залишалося переправити м'яч в порожні ворота.

33 хв. Мораес пробив від правого кута штрафного - воротар у стрибку парирував м'яч.

28 хв. Стійка рятує гостей! Після закидання до штрафного майданчика Мбокані поборовся за верховий м'яч, скинув на Гонсалеса, який поцілив у каркас воріт.

19 хв. Атака "Динамо" завершується неточним ударом Буяльського з центру штрафного майданчика.

17 хв. ГОЛ - 0:1. Ассале прийняв передачу та пробив - рикошетом від ноги Кадара м'яч потрапляє в сітку воріт. "Янг Бойз" попереду.

У двох попередніх турах Ліги Європи команда Хацкевича програвала перші тайми, причому всуху. Але після перерви виправлялася і здобувала вольові перемоги, забиваючи по три м'ячі.

9 хв. Кендзьора відбив небезпечну подачу гостей.

6 хв. Суддя пробачив Мбабу, який дуже грубо зіграв проти Мбокані, який розганяв контратаку.

2 хв. Швидка відповідь від "Янг Бойз" - Нгамале увірвався до кордону воротарського Коваля, але пробити головою в площину воріт не вийшло.

1 хв. І відразу момент у "Динамо"! Мбокані вискочив до воріт, але пробив повз ворота.

1 хв. Матч почався. Поїхали!

- Обидві команди вже активно розминаються, готуючись до початку гри.

- Гравці "Динамо" на поле вийдуть в домашньому, білому, комплекті форми (голкіпер зіграє в зеленому), а гості проведуть поєдинок в чорно-жовтій екіпіровці (воротар в червоному).

- Прес-служба НСК "Олімпійський" нагадує, що сьогодні в зв'язку з проведенням матчу Ліги Європи міський транспорт працюватиме в посиленому режимі, а метрополітен продовжить рух поїздів на одну годину. Більш того, після проходження останніх потягів від станцій буде організована і продовжена перевезення пасажирів наземним громадським транспортом.

Ворота стадіону відкриються для входу глядачів за дві години до стартового свистка арбітра - о 20:05 за місцевим часом. Також для безпеки уболівальників за годину до початку матчу, о 21:05, станція метро "Олімпійська" закриється на вхід і вихід (поїзди прямуватимуть без зупинки), станція "Палац Спорту" буде закрита тільки на вихід, а станція "Площа Льва Толстого "- тільки на вхід. По завершенні гри, в залежності від пасажиропотоку, може бути обмежений вхід на цих трьох станціях.

- Матч відбудеться в день народження наставника киян Олександра Хацкевича. Вітання коучу!

alt

- Напередодні поєдинку гравці швейцарського клубу провели відкрите тренування на НСК "Олімпійський".


"Динамо" лідирує в турнірній таблиці групи В з шістьма очками, на чотири пункти випереджаючи найближчого переслідувача. У швейцарської команди - два пункти, вона йде другий.

Команди вже зустрічалися між собою в цьому році - в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Тоді "Янг Бойз" здобув перемогу за сумою двох матчів і відправив український клуб у другій за значимістю євротурнір.

Пізніше "Янг Бойз" в раунді плей-офф ЛЧ поступився в обох матчах московським ЦСКА і автоматично став учасником групового етапу ЛЄ, де виступає вже вп'яте.

Не зможе допомогти "Динамо" в грі з "Янг Бойз" Циганков. Півзахисник через травму, отриману в розташуванні збірної, не готується до гри і навіть не працює в загальній групі. Так само під питанням участь в матчі Хачеріді. У захисника запалення сухожилля, через що Євген під час вчорашнього тренування займався індивідуально. Зате повернувся в стрій Домагой Віда.

Перед "Динамо" стоїть складне завдання. З одного боку динамівці повинні мститися Янг Бойз за виліт з Ліги чемпіонів, але у киян через 2 дні після зустрічі зі швейцарцями намічена гра з донецьким "Шахтарем". І якщо, з точки зору турнірної таблиці, тут "Динамо" влаштує і нічия, то в УПЛ відставання від "гірників" становить 4 очки.

Нас чекає дуже цікавий матч! Підтримаємо столичний клуб!