ua en ru

Динамо - Янг Бойз 2-2: відео голів та огляд матчу

Динамо - Янг Бойз 2-2: відео голів та огляд матчу Фото: Динамо - Янг Бойз (fcdynamo.kiev.ua)

Київський клуб закріпився на першому місці в групі

Київське "Динамо" в матчі 3 туру групового етапу Ліги Європи приймало на своєму полі "Янг Бойз". Зустріч проходила на стадіоні НСК "Олімпійський" і завершилася з рахунком 2:2.

Швейцарці двічі виходили вперед після точних ударів Ассаль, однак Дьємерсі Мбокані і відзначився зі штрафного Микола Морозюк вирівнювали ситуацію. "Янг Бойз" показав агресивний і швидкісний футбол, бажаючи надолужити згаяне в перших двох турах.

Але і динамівці, які допустили ряд грубих помилок в першому таймі, в цілому вірно відреагували на зухвалий виклик суперника, а в кінцівці куди ближче були до перемоги. Невдача не дозволила забити Дерлісу Гонсалесу і Жуніору Мораес.

Динамо - Янг Бойз 2-2: відео голів та огляд матчуДинамо - Янг Бойз 2-2: відео голів та огляд матчуДинамо - Янг Бойз 2-2: відео голів та огляд матчуДинамо - Янг Бойз 2-2: відео голів та огляд матчуДинамо - Янг Бойз 2-2: відео голів та огляд матчуДинамо - Янг Бойз 2-2: відео голів та огляд матчуДинамо - Янг Бойз 2-2: відео голів та огляд матчуДинамо - Янг Бойз 2-2: відео голів та огляд матчу

Головною втратою "біло-синіх" став не стільки очковий недобір, скільки травми Сергія Сидорчука та Домагоя Віди, яким потрібні були заміни. У неділю команду Хацкевича чекає не менш складний і принциповий поєдинок з "Шахтарем" в чемпіонаті України.

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Ми і в першому таймі досить активно грали, але без удачі не може обійтися. Були моменти - Мбокані підвела виконавська майстерність, Гонсалес повинен був забивати. У наші ворота м'ячі залітали після рикошету і подачі зі стандартного положення. Ці моменти ми розберемо всередині команди, хто і за кого відповідав персонально".

Головний тренер "Янг Бойз" Адольф Хюттер: "Вважаю, ми сьогодні показали дуже цікаву гру. Обидві команди доклали чималих зусиль, щоб вийти переможцем. Ми повинні бути дуже задоволені результатом, враховуючи молодість наших гравців".

Нагадаємо, луганська "Зоря" здолала німецьку "Герту" в 3 турі групового етапу Ліги Європи. Поєдинок відбувся на "Арені Львів" і завершився з рахунком 2:1.