ua en ru

Динамо - Марітіму: онлайн трансляція (рахунок 3:1)

Динамо - Марітіму: онлайн трансляція (рахунок 3:1) Фото: Динамо - Марітіму (fcdynamo.kiev.ua)

РБК-Україна веде онлайн-трансляцію поєдинку плей-офф ЛЄ

Динамо - Марітіму. Онлайн-трансляція поєдинку розпочалася на РБК-Україна о 19:45, а дивитися матч можна на телеканалі 2+2. Київське "Динамо" проведе матч-відповідь раунду плей-офф Ліги Європи проти португальського "Марітіму". Букмекери вважають український клуб безумовним фаворитом.

24 серпня, 19:45
Київ, НСК "Олімпійський"

Стартові склади:

"Динамо": Коваль - Кендзьора, Віда, Кадар, Морозюк - Буяльський, Сидорчук - Дерліс Гонсалес, Гармаш, Ярмоленко - Мбокані

"Марітіму": Шарлес - Мартінш, Сантос, Зайнайдін Жуніор, Бебето - Бесса, Шен, Гамбоа - Валенте, Евертон, Віланкулуш

Матч закінчився 3:1

90+4 хв. Усе. Звучить фінальний свисток арбітра. "Динамо" виходить в груповий етап Ліги Європи.

90 хв. Три хвилини додає арбітр.

88 хв. Звучить гімн на трибунах "Олімпійського"!

85 хв. Замість Буяльського виходить Мораес.

81 хв. Жовта картка. Буяльський сфолив на чужій половині поля.

79 хв. Який шанс у "Марітіму"! Евертон після пасу з флангу пробив з кількох метрів у ближній кут, але не влучив.

77 хв. Перша заміна у "Динамо". Хацкевич змінює Гармаша, випустивши замість нього Шапелева.

73 хв. Гармаш отримує жовту картку.

73 хв. Багато сумбуру у динамівців. Треба когось або щось змінювати.

69 хв. І відразу Шена, який забив гол, змінюють на Люндберга.

68 хв. ГОЛ! "Динамо" пропускає. Шен переграв Максима Коваля і з пари метрів заніс м'яч у ворота.

- У паралельному матчі "Олександрія" - БАТЕ білоруські уболівальники вітають українців зі святом!

63 хв. Поперечина! Евертона б'є з центру штрафного майданчика! Правда все під контролем Коваля.

61 хв. ГОООЛ! Гонсалес після подачі Ярмоленка пробив головою в дальній кут.

59 хв. ЗНОВУ не зарахований гол! Гонсалес відібрав м'яч у Жуніора і забив гол, але суддя із запізненням свиснув фол.

52 хв. Жовта картка Тамашу Кадару за фол.

49 хв. Не забиває Мбокані, який пробив, але влучив у воротаря.

46 хв. Другий тайм стартував!

45+3 хв. Арбітр відправляє команди на перерву.

45 хв. Три хвилини додав арбітр до першого тайму.

37 хв. Жовта картка Еберу Бессе.

35 хв. ДРУГИЙ ГООООЛ Морозюк відзначився ударом зі штрафного!

30 хв. ГООООЛ!!!!!! Гармаш наконецто відкриває рахунок! Асистент арбітра показав знову поза грою, але головний вказав на центр. 1:0

29 хв. Який шанс!!! Не забиває Мбокані :( Конголезький футболіст з близької відстані пробивав на силу, але не зумів пробити Шарлеса.

25 хв. Трохи заспокоїлася гра. "Динамо" більше володіє м'ячем.

23 хв. ГОООЛ не зарахований! Ярмоленко забиває після закидання Мбокані, але арбітри фіксують офсайд.

15 хв. Пауза в грі, Зайнайдін Жуніор отримав пошкодження і йому потрібна допомога медиків.

10 хв. Перший кутовий заробляє "Марітіму" - кияни відбилися.

8 хв. Жовта для Кендзьора за грубий фол.

4 хв. Який момент! Буяльський вийшов один на один, але відпустив м'яч і голкіпер відбив його. На добиванні Мбокані пробив точно в кут, але м'яч з порожніх воріт вибив захисник "Марітіму".

1 хв. Матч розпочався!

- Перед грою, як і перед домашнім матчем проти "Янг Бойз", на поле буде розтягнута футболка з написом "Україна - понад усе!" Це погоджено з представниками УЄФА, причому подібне дозволяється тільки на матчах кваліфікації. Починаючи з ігор групового раунду, тобто основного етапу, може бути використана тільки офіційна символіка турніру.

- Гравці "Динамо" вийдуть на поле у виїзному, синьому, комплекті форми (голкіпер зіграє в жовтому), а гості проведуть поєдинок в екіпіровці червоно-зелено-білого кольору (воротар в помаранчевому).

- !!! На матчі будуть підвищені заходи безпеки. У зв'язку з масовими заходами та святкуванням Дня Незалежності України, НСК "Олімпійський" і правоохоронні органи підвищать заходи безпеки на матчі: перед турнікетами буде розташована лінія металодетекторів та буде проводитися додатковий огляд. Вболівальників попросили приходити на стадіон заздалегідь. Ворота стадіону відкриються за 2 години до початку матчу, а саме о 17:45.

- Напередодні матчу-відповіді команда Олександра Хацкевича також провела на своїй заміській базі в Конча-Заспі регламентне тренування.

- Незважаючи на збій у графіку прибуття, португальська команда не стала відміняти заплановане тренування та випробувала газон "Олімпійського".

- Ввечері 23 серпня до Києва прибула делегація "Марітіму". Переліт для команди з острова Мадейра видався тривалим. Літак з командою на борту робив зупинку на дозаправку у французькому Ліоні. У підсумку до міжнародного аеропорту "Бориспіль" наші гості прибули майже на дві години пізніше від запланованого часу.

Суперники після першого матчу плей-офф кваліфікації Ліги Європи провели в домашніх чемпіонатах по одному поєдинку.

В рамках 3 туру чемпіонату Португалії "Марітіму" переміг на своєму полі "Боавіштою" з рахунком 1:0. Єдиний м'яч забив на 58 хвилині Бебето, який замкнув простріл Ібсона з лівого флангу. В кінці гри "Боавішта" мав кілька можливостей зрівняти рахунок, але надійно в воротах зіграв Шарлес.

У цьому поєдинку наставник "Марітіму" провів ротацію складу, випустивши в стартовому складі в порівнянні з першим матчем проти "Динамо" шість нових футболістів. А в середині першого тайму через пошкодження поле покинув капітан команди Едгар Кошта. Ступінь пошкодження футболіста невідома, так само не повідомляється, чи зможе він зіграти в Києві.

Київський клуб матчі 6 туру української Прем'єр-ліги вдома без особливих проблем переграв "Сталь" (Кам'янське) з рахунком 4:1. Хацкевич також вирішив поекспериментувати в домашньому поєдинку перед матчем-відповіддю ЛЕ. Наставник залишив поза заявкою Андрія Ярмоленко і Максима Коваля. При цьому випустивши в старті Йосипа Піваріча, Олега Гусєва і відразу двох форвардів - Артема Бесєдіна і Артема Кравця.

Голкіпером Георгій Бущан, який вперше в заявку першої команди київського "Динамо" Георгій потрапив ще в грудні 2011 року, але на поле він так і не з'явився. Він захищав ворота першої команди "біло-синіх" під час товариських матчів, а матч зі "Сталлю" в Прем'єр-лізі став для нього дебютним.

На післяматчевій прес-конференції Хацкевич заявив, що результат поєдинку його влаштовує, але якість гри не зовсім. "У першу чергу, в обороні - як окремих гравців, так і в цілому. Досить зверхньо діяли, особливо в другому таймі. А переходячи з оборони в атаку, ми все ж повинні доводити свої моменти до ударів. Як воно складеться в результаті - вже зовсім інше питання ", - підкреслив наставник.

Після результату 0:0 на виїзді київський клуб влаштовує лише перемога. Будь-яка "гольова" нічия відправить в групу саме португальців, а "нулі" приведуть до додаткового часу і, можливо, серії пенальті.