ua en ru

Динамо - Фіорентина: Ми готові до зустрічі з італійцями, - Сергій Ребров

Динамо - Фіорентина: Ми готові до зустрічі з італійцями, - Сергій Ребров Сергій Ребров

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров перед грою з "Фіорентиною у чвертьфіналі Ліги Європи пообіцяв більше атакувати, повідомляє сайт "Динамо".

"Фіорентина" - дуже сильна команда, незважаючи на великі поразки у двох останніх матчах. Потрібно пам'ятати, що до того вона показувала футбол дуже високого рівня. Крім того, навіть поступаючись з рахунком 0:3, італійці намагаються зберегти контроль над м'ячем і не упускають можливості для проведення небезпечних атак", - сказав Ребров.

"Ми подивилися достатньо матчів за участю "Фіорентини". Її тренер має можливість варіювати склад, так як в команді вистачає досвідчених гравців, які виступали на самому серйозному рівні. Все це говорить про клас нашого суперника. Однак ми готові до зустрічі з ним і сподіваємося подолати його", продовжив український тренер.

"Ми рідко граємо проти команд, що використовують розстановку з трьома захисниками, але, сподіваюся, гравці скористаються інформацією, яку ми їм надали. Більшість команд в першу чергу дбають про те, щоб не пропустити, але ми стояти стіною в обороні не будемо. Тим більше при своїх уболівальниках. Це просто не наш футбол. Ми повинні йти вперед, щоб зробити заділ перед другим матчем", - додав наставник "Динамо".

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Фіорентина" відбудеться увечері 16 квітня в Києві, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція матчу.