ua en ru

Динамо - Челсі: Ребров сподівається на нейтралізацію сильних якостей англійців

Динамо - Челсі: Ребров сподівається на нейтралізацію сильних якостей англійців Фото: Сергій Ребров

Наставник киян згадав свій англійський досвід

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров перед грою з "Челсі" сподівається, що його підопічні винесуть з поразки "Шахтарю" хороший урок. Про це пише сайт "Динамо".

"Після гри з "Шахтарем" ми проаналізували допущені помилки, вказали на них хлопцям. У нас, на жаль, немає великої перерви між матчами. Є всього три дні, за які потрібно було відновитися і провести роботу над помилками. Сподіваюся, у грі з "Челсі" хлопці вийдуть на поле і будуть іншою командою, не такий, як у поєдинку з "Шахтарем". Сподіваюся, вони залишили в минулому цю гру і переключилися на інший турнір", - сказав Ребров.

"Головне в англійському футболі - інтенсивність гри. Там її дають на те, щоб отримати м'яч і двох секунд, накривають, пресингують. Намагаємося зберігати таку ж інтенсивність протягом всього матчу, але не завжди це виходить. У "Челсі" це виходить. Але перед стартом сезону ніхто не міг сказати, що вони будуть йти на одинадцятому місці, як зараз. А раніше вони взагалі займали 16-ю позицію в турнірній таблиці. Але ми проаналізували їхню гру і сподіваємося зможемо нейтралізувати сильні сторони", - продовжив тренер.

"Хлопці чудово розуміють, наскільки важливо в Лізі чемпіонів дограти гру в повному складі. Звичайно, говорили хлопцям, але вони, сподіваюся, самі все розуміють. Весь світ знає, як грає Дієго Коста, але все одно купуються на провокації. Ви назвали Хачеріді, але в минулому році в Лізі Європи не тільки він відрізнявся нестриманістю. Сподіваюся, хлопці розуміють, яка відповідальність на них лежить в цьому матчі і не відповідати на провокації", - додав наставник киян.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Челсі" відбудеться 20 жовтня ввечері, а РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.