ua en ru

Динамо - Астана: анонс матчу

Динамо - Астана: анонс матчу Фото: тренування гравців "Динамо" перед матчем з "Астаною" (facebook.com/fcdynamoua)

Готуємося до стартового поєдинку групового етапу Ліги Європи

Київське "Динамо" стартує в груповому етапі Ліги Європи домашнім матчем проти казахстанської "Астани". Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна о 19:55, а дивитися поєдинок можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, перевага в цьому протистоянні на боці підопічних Олександра Хацкевича.

Дивитися онлайн матч Динамо - Астана можна на РБК-Україна о 19:55

20 вересня 19:55
Київ, НСК "Олімпійський"

Київське "Динамо" спробує перервати свою серію з п'яти матчів без перемог в домашній грі Ліги Європи з "Астаною".

На поєдинку буде працювати бригада арбітрів із Туреччини на чолі з Халізом Озкаєю. 38-річний рефері одного разу перетинався з "Динамо" на європейській арені - в сезоні 2013/2014 кияни вдома перемогли швейцарський "Тун" (3:0) у груповому турнірі Ліги Європи. Допомагати Озкаю будуть Сейхун Сесігюзель та Хакан Ємішкен.

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Першочергове наше завдання - вихід з групи. Інакше і бути не може, адже мова йде і про престиж клубу, і про престиж країни. Так, ми давно не показуємо в Європі тих результатів, яких від нас чекають вболівальники. Але у нас перебудова, команда зараз дуже молода. Втім, незалежно від віку і досвіду наших футболістів, завдання, повторюся, може бути тільки одне - вихід в плей-офф".

В.о. головного тренера "Астани" Григорій Бабаян: "Звичайно, "Динамо" буде фаворитом. Це клуб з багатою історією. Але ми дуже добре підготувалися, хоча у нас і було не так багато часу. У таких матчах дуже важливо зіграти організовано і дисципліновано з першої до останньої хвилини. Ми приїхали за очками. Знаємо, що за нас вболіватиме весь Казахстан".