ua en ru

"Динамо" – АЕК Ларнака: де дивитися матч Ліги Європи

"Динамо" – АЕК Ларнака: де дивитися матч Ліги Європи Фото: "Динамівці" виходять на матч УПЛ у Львові (facebook.com/fcdynamoua)

Трансляція матчу другого туру групового етапу Ліги Європи 2022/23 між київським "Динамо" та АЕКом із Ларнаки буде доступна на території України.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Динамо" – АЕК Ларнака відбудеться 15 вересня у Кракові. Поєдинок прийме стадіон "Краковія". Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

У цифровому мовленні Т2 матчі "біло-синіх" у Лізі Європи не транслюватимуть. Починаючи з основної сітки, усі поєдинки другого за престижністю єврокубка на території України показуватиме офіційний транслятор турніру – медіасервіс MEGOGO.

Матчі єврокубків там доступні в передплаті "Максимальна". Окрім того, трансляція у найвищій якості буде доступна абонентам платформи Volia TV через канали MEGOGO Футбол. Матч коментуватимуть Вадим Скічко та Віталій Кравченко.

Перед матчем український гранд презентував нові комплекти форми на сезон 2022/23. Домашній, виїзний та третій варіант екіпірування виготовив New Balance. На основну форму киян повернеться легендарна діагональна смуга.