ua en ru

Дієго Коста має намір повернуться в "Атлетіко"

Дієго Коста має намір повернуться в "Атлетіко" Фото: Дієго Коста (facebook.com/diegocostaofficial)

Заради повернення в іспанський клуб він готовий відмовитися від ігрової практики

Нападаючий лондонського футбольного клубу "Челсі" Дієго Коста повідомив представникам "Атлетіко", що хотів би повернутися в стан мадридського клубу. Про це повідомляє Sky Sports.

Згідно з інформацією Mundo Deprotivo, заради повернення в іспанський клуб футболіст готовий навіть відмовитися від ігрової практики до січня 2018 року внаслідок санкцій ФІФА до столичного клубу.

"Атлетіко" був покараний ФІФА забороною на реєстрацію новачків протягом двох трансферних періодів за порушення правил трансферів футболістів, які не досягли віку 18 років.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що "Атлетіко" вже провів переговори з "Челсі" щодо придбання нападника. Англійський клуб не проти виставити футболіста збірної Іспанії на трансфер і вимагає за нього не менше 55 млн євро.

Крім того, головний тренер англійської команди Антоніо Конте наполягає на тому, що Коста більше не буде грати під його керівництвом.

Контракт 28-річного футболіста з "Челсі" діє до літа 2019 року. Кольори "Атлетіко" він захищав з 2010 по 2014 рік.

Нагадаємо, трансферна вартість форварда "Челсі" Дієго Кости може зменшитися вдвічі через те, що головний тренер лондонців Антоніо Конте фактично виставив його на трансфер.