ua en ru

У діях Полякова вбачаються ознаки хабарництва на 7,5 тис. доларів, - Луценко

У діях Полякова вбачаються ознаки хабарництва на 7,5 тис. доларів, - Луценко Фото: Юрій Луценко (прес-служба Юрія Луценка)

Луценко уточнив суму хабара, в отриманні якого підозрюють Полякова

Слідство вбачає в діях нардепа від "Народного фронту" Максима Полякова, який є фігурантом бурштинової справи, ознаки хабарництва на 7,5 тис. доларів. Про це у Facebook повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко

"Вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Максима Полякова, в діях якого вбачаються ознаки хабарництва на суму 7500 доларів", - повідомив Луценко.

Вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата М. Полякова, в діях якого вбачаються ознаки хабарництва на суму 7500 дол.

Опубліковано Юрієм Луценком 21 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше ГПУ внесла подання в Раду на притягнення Полякова до відповідальності. За версією слідства, нардепи Поляков і Розенблат отримали хабарі за реєстрацію законопроекту про видобуток бурштину. На даний момент у янтарній справі затримано шістьох осіб, напередодні їм повідомили про підозру. Фігуранти діяли в інтересах іноземної компанії з видобутку бурштину.