ua en ru

Дейдея і двох поранених військовослужбовців доставили в Дніпро

Дейдея і двох поранених військовослужбовців доставили в Дніпро Фото: Євген Дейдей (УНІАН)

Дейдея і ще двох поранених евакуювали в Дніпро на вертольоті

Пораненого нардепа від "Народного фронту" Євгена Дейдея і двох військовослужбовців доставили в Дніпро на вертольоті. Про це повідомила радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа в Facebook.

За словами Тетяни Губи, все у свідомості, стан середньої тяжкості, задовільний

"Ввечері військовим вертольотом в Дніпро евакуйовані двоє поранених захисників (обстріл Мар'їнки) і поранений нардеп Євген Дейдей (поблизу Авдіївки). Всі у свідомості, стан середньої тяжкості, задовільний", - написала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поранення Євгенія Дейдея в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі попередньо кваліфікували як теракт. Прокуратура підтвердила поранення Дейдея в районі Адеевской промзони.

Дейдея і двох поранених військовослужбовців доставили в Дніпро

Ввечері військовим вертольотом в Дніпро евакуйовані двоє поранених Захисників ( обстріл Мар'їнка ) і поранений нардеп ...

Опубліковано Татьяною Губою 14 липня 2017 р.

Крім того, Дейдей отримав поранення під час бойових дій приблизно в 18:00 в районі промислової зони Авдіївка. Після надання первинної медичної допомоги з діагнозом осколкові поранення нардепа направили у військовий госпіталь Покровська. Дейдея прооперували, лікарі оцінили його стан як стабільний.