ua en ru

Замість "Десни" в українській Прем'єр-лізі виступатиме "Верес"

Замість "Десни" в українській Прем'єр-лізі виступатиме "Верес" Фото: "Верес" буде виступати в еліті замість чернігівського клубу

Про це повідомив спортивний директор чернігівської команди Гулордава

Чернігівський футбольний клуб "Десна" не отримав атестат на участь в українській Прем'єр-лізі (УПЛ) сезону 2017/18, тому путівку отримає посів третє місце рівненський "Верес". Про це на своїй сторінці у Facebook сообщил спортивний директор чернігівської команди Леван Гулордава.

"Як мені повідомили, питання вже вирішене і не підлягає поверненню. Футбольний клуб "Верес" замість "Десни" увійде в Прем'єр-лігу. Я проводжу багато часу в Чернігові і добре знаю ментальність цього міста. Ніхто цього не пробачить і не допустить! Вчасно прокиньтеся ті люди, які приймали це рішення!", 0 написав він.

Відзначимо, що "Десна" не отримала атестат на участь в УПЛ, не змирившись з цим, подала апеляцію, але суд не став на бік чернігівців. Спочатку проблеми з допуском були і у "Вереса", але клуб з Рівного виграв апеляцію і повинен зіграти в українській Прем'єр-лізі в сезоні 2017/18.

востаннє рівненський клуб виступав в еліті українського футболу в сезоні 1994/95.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чернігівська "Десна" стала другим клубом, який за підсумками поточного сезону в першій лізі завоював путівку в українську Прем'єр-ліги (УПЛ).