ua en ru

Депутати сьогодні заслухають Кабмін про стан ліквідації заборгованості із зарплати

Верховна Рада України сьогодні, 11 жовтня 2013 р., заслухає Кабінет міністрів України щодо реалізації молодіжної політики та стан ліквідації заборгованості із заробітної плати. Про це йдеться в порядку денному роботи парламенту на 11 жовтня.

Також про призначення позачергових місцевих виборів доповість голова комітету ВР з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Давид Жванія.

Після цього в першому читанні будуть розглянуті ряд проектів законів. А саме проект закону 2151 "Про внесення змін до закону України "Про вибори народних депутатів України" щодо навчання для роботи на керівних посадах у складі окружних виборчих комісій", законопроект 1044 "Про державну підтримку наукоємних виробництв в Україні", та 1055 "Про першочергові заходи щодо запобігання підвищенню цін і тарифів на житлово-комунальні послуги".

Також депутати розглянуть проект закону 2244 "Про внесення змін до закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" щодо безкоштовного підвезення дітей та педагогічних працівників у сільській місцевості", законопроект 2129а "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо соціального захисту членів сімей загиблих військовослужбовців", та законопроект 2323 про попередження виникнення професійних захворювань у працівників.