ua en ru

Депутати БЮТБ розблокували трибуну, ВРрозгляне закон про декриміналізацію в п'ятницю, 4 листопада

Депутати фракції БЮТБ розблокували трибуну Верховної Ради України (ВР), після того як спікер ВР Володимир Литвин заявив, що лідери фракцій знайшли компроміс і домовилися розглянути закон про декриміналізацію в п'ятницю, 4 листопада.

"У цю п'ятницю, після" години запитань "до уряду депутати ВР розглянуть у другому читанні закон про декриміналізацію економічних злочинів. Ми розглянемо його після того як він пройде всі етапи підготовки", - заявив Литвин.

Крім того, він додав, що закон № 9127 про виконання судових рішень також буде розглянуто Радою, але після його повної підготовки.
"Після того, як Кабінет міністрів України та громадські організації знайдуть компроміс і підпишуть всі необхідні угоди, ми розглянемо цей закон", - сказав Литвин.

Литвин підкреслив, що питання про розпуск Верховної Ради і дострокових виборів, може бути розглянуто тільки після висновків регламентного комітету ВР. Також Литвин пообіцяв опозиційним депутатам вивчити питання відвідування Юлілі Тимошенко в СІЗО "треба дізнатися як це питання регулюється і думаю, його можна вирішити", - заявив Литвин.