ua en ru

Депутата від ВО "Свобода" звинувачують у блокуванні будівництва будинку для сімей військовослужбовців

Інвестори житлового комплексу по вул. Львівська, 15 (Київ, Святошинський район) оприлюднили відкритий лист до міського голови Києва Віталія Кличка, в якому закликали міську владу втрутитися в ситуацію навколо будівництва комплексу.

За інформацією інвесторів, організатором нічних нападів на будмайданчик, де споруджується житло для українських військовослужбовців є депутат Київради від ВО "Свобода" і радник Олега Тягнибока Юрій Левченко.

"Не так багато часу пройшло з тих пір, як багато з нас стояли на Майдані за зміни в країні, які гарантували б нам її громадянам, стабільність, процвітання і захищеність. Під цими гаслами багато політиків були обрані в Київраду. Тепер деякі з них, прикриваючись популярними іменами партій, громадських організацій, здійснюють дії, які не мають під собою законності", - заявила інвестор будівництва Тетяна Малашенко.

Приватні інвестори у своєму відкритому листі до голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка закликають втрутитися в дану ситуацію, забезпечити законність і захистити сім'ї українських вояків та інвесторів, на чиї кошти будується житловий комплекс.

Як повідомлялося раніше, на будмайданчик на вул. Львівській, 15 нападають невідомі, які, прикриваючись революційними гаслами, блокують будівництво будинку для сімей українських військовослужбовців.

Ділянка належить Міністерству оборони, яке є замовником будівництва. В якості забудовника залучено ТОВ "Інвест-Будресурс", яке забезпечує фінансування будівництва, реалізуючи частину квартир приватним інвесторам.