ua en ru

Депутат від фракції ПР Бондар зібрався на Євромайдан

Депутат від фракції Партії регіонів Віктор Бондар збирається їхати на Євромайдан, про що нардеп заявив у своєму акаунті в соціальній мережі Facebook.

За словами Бондаря, відбуваються активні консультації депутатів усіх фракцій щодо подальших спільних дій у парламенті. За словами нардепа, в першу чергу необхідно домогтися звіту міністра внутрішніх справ і покарати всіх причетних до подій розгрому Евромайдана 30 листопада.

"Міліція в кращих диктаторських традиціях просто побила мирних людей і зробила найбільшу провокацію за часи незалежності України. Своїми діями вони загнали Президента в глухий кут необхідності перезавантаження всієї правоохоронної машини і підштовхнули більшість депутатів переглянути ставлення до розвитку політики в Україні. Такі дії прощати не можна, - інакше завтра беркут зачистить ВРУ, Кабмін, а потім і Банкової... До зустрічі на Майдані. А далі - готуємося до важкого шляху назад в ЄС. Через поріг в ЄС, сподіваюся, переступимо на цей раз легше", - заявив Бондар.

Відзначимо також, в акаунті Facebook безпартійного депутата вінницької обласної ради, члена фракції ПР Олександра Мельника, з'явилося його заяві про вихід із фракції і складання мандат. Як повідомляє нардеп, він не йшов у політику і обласну раду від партії, яка дає команди бити дітей, жінок і беззбройних громадян країни, а від політичної сили, лідер якої на інавгурації заявив, що його головне завдання Евроассоциация і модернізація країни.