ua en ru

За день у зоні АТО зафіксовано 11 обстрілів, у ЗСУ без втрат

За день у зоні АТО зафіксовано 11 обстрілів, у ЗСУ без втрат Фото: війна на Донбасі (flickr.com/7armyjmtc)

Майже половина всіх обстрілів була з мінометів різних калібрів

Із початку доби, 28 червня 2017 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі станом на 18:00 загалом зафіксовано 11 обстрілів із боку підтримуваних Росією бойовиків, втрат серед українських військових немає. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Незважаючи на оголошене днями так зване "хлібне перемир'я", ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Впродовж сьогоднішнього дня російсько-терористичні бандформування не лише продовжували застосовувати зброю проти українських воїнів, але й вчергове обстріляли житловий квартал одного з прифронтових населених пунктів. Станом на цю годину, штабом операції зафіксовано 11 ворожих збройних провокацій уздовж усієї лінії зіткнення", - йдеться у вечірньому зведенні штабу.

За даними відомства, майже половина всіх обстрілів характеризується застосуванням противником мінометів різних калібрів.

"Попри ворожі обстріли, втрат серед українських військовослужбовців сьогодні не було", - констатували у прес-центрі штабу АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проросійські бойовики з мінометів обстріляли житловий квартал Красногорівки Донецької області.