ua en ru

За день на Донбасі поранено 8 українських військових, - штаб

За день на Донбасі поранено 8 українських військових, - штаб Фото: війна на Донбасі

З початку доби терористи 18 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Із початку доби, 27 травня 2017 року, підтримувані Росією бойовики на Донбасі станом на 18:00 здійснили 18 обстрілів позицій сил антитерористичної операції, унаслідок чого було поранено вісім українських військовослужбовців. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Оперативна обстановка у районі проведення АТО залишається напруженою. З початку доби підрозділи російсько-терористичних бандформувань 18 разів відкривали вогонь по підрозділах Українського війська", - йдеться у вечірньому зведенні штабу.

За даними відомства, обстріли в суботу не припинялися на всій ділянці лінії розмежування сторін: Приморському, Донецькому та Луганському напрямках.

"Унаслідок бойових дій із початку доби вісім військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення", - констатували в прес-центрі штабу АТО.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 27 травня 2017 року Оперативна обстановка у районі провед...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 26 травня 2017 року, двоє українських військових отримали поранення, загиблих немає.