ua en ru

Демішкан: На сьогоднішній день на рахунках Укравтодору - 18,5 млрд грн

На сьогоднішній день на рахунках Державної служби автомобільних доріг України (Укравтодору) - 18,5 млрд грн, які будуть спрямовані на проведення дорожніх ремонтних робіт. Про це під час брифінгу заявив голова Укравтодору Володимир Демішкан, передає кореспондент РБК-Україна.
"На сьогоднішній день фінансування Укравтодору, враховуючи кредит в 3 млрд грн, про який рішення було прийнято тиждень тому... становить 18,5 млрд грн. З них 4,3 млрд грн - це зобов'язання Укравтодору за попередні кредитні договори, договори, повернення кредитів. 1,4 млрд грн - на комунальні дороги з цього ж бюджету виділені, і 2,6 млрд грн - на (ремонт доріг перед) Євро-2012", - заявив Демішкан.
Він зазначив, що 4,8 млрд грн "залишаються в Укравтодору, враховуючи 3 млрд грн (кредитних коштів). Разом (з 2,6 млрд грн, виділеними на ремонт доріг до Євро-2012) це буде 7,4 млрд грн".
Відповідаючи на запитання журналістів про походження 3 млрд грн Демішкан підкреслив, що "на 3 млрд грн розглядалося питання державних гарантій. Він був вирішений тиждень тому".