ua en ru

Ділові стосунки зятя Трампа вивчає спецпрокурор по зв'язкам з Росією

Ділові стосунки зятя Трампа вивчає спецпрокурор по зв'язкам з Росією Фото: Дональд Трамп у своїй резиденції (flickr.com/whitehouse)

Спецпрокурор Майкл Флін перевірить фінансову звітність Джареда Кушнера

Фінансову звітність старшого радника і зятя президента США Джареда Кушнера, вивчає спецпрокурор за зв'язкам з Росією Майкл Флін, сообщает Washington Post.

За даними газети, перевірка може стосуватися втручання Росії у вибори-2016 в США.

Як повідомив газеті адвокат Кушнера Джеймі Горелик, розслідування спецпрокурора знаходиться на ранній стадії".

"Це стандартна практика для спецпрокурора - вивчати фінансову документацію для пошуку пов'язаних з Росією речей. Джаред Кушнер раніше висловив готовність виступити перед членами конгресу по темі про зв'язки з Росією", - пояснив адвокат.

Агенти ФБР і федеральні прокурори також вивчають фінансові відносини інших підлеглих Трампа, у тому числі колишнього радника з національної безпеки Майкла Флінна, колишнього голови кампанії Пола Манафорта і Картера Пейджа, який був вказаний в якості радника зовнішньої політики для кампанії.

Нагадаємо, раніше президент США звинуватив екс-голову ФБР, який пішов у відставку на тлі розслідування його зв'язків з Росією, в боягузтві через те, що той став ініціатором витоку конфіденційних переговорів.