ua en ru

Справа про вбивство Бузини: активісти перекривають дорогу та палять шини під судом

Справа про вбивство Бузини: активісти перекривають дорогу та палять шини під судом Фото: активісти під судом по Бузині (РБК-Україна)

До будівлі суду по справі Бузини прийшли близько 50 активістів

У Києві біля будівлі Шевченківського районного суду, де сьогодні розглядається справа про вбивство журналіста Олеся Бузини, активісти перекривають дорогу та палять шини, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, близько 50 активістів правих рухів прийшли до будівлі суду, вони блокують дорогу через "свавілля в суді". Зокрема, вони перекривали рух транспорту на вул. Дегтярівська. Крім того, вони підпалили шини під судом.

Зокрема, вони вимагають законного права на суд присяжних по справі.

Справа про вбивство Бузини: активісти перекривають дорогу та палять шини під судомСправа про вбивство Бузини: активісти перекривають дорогу та палять шини під судомСправа про вбивство Бузини: активісти перекривають дорогу та палять шини під судомСправа про вбивство Бузини: активісти перекривають дорогу та палять шини під судом

Фото: активісти під будівлею суду по справі про вбивство Бузини (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Шевченківський районний суд Києва сьогодні, 22 лютого 2018 року, проводить підготовче засідання у справі щодо вбивства Бузини. На засіданні присутні прокурор, матір Бузини, а також обвинувачені Медведько та Поліщук та їхні захисники. Сьогодні до суду не прийшла дружина Бузини, її представник повідомив, що вона просила розглядати справу за її відсутності. Так, наразі суд уже зачитав скарги сторони захисту та надав слово представнику потерпілої.