ua en ru

Справа Труханова: суд переніс розгляд питання про відсторонення мера Одеси на 27 лютого

Справа Труханова: суд переніс розгляд питання про відсторонення мера Одеси на 27 лютого Фото: Геннадій Труханов (facebook.com/gennadiytruhanov)

Суд переніс розгляд справи через технічні проблеми

Солом’янський районний суд міста Києва переніс розгляд клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) про відсторонення з посади міського голови Одеси Геннадія Труханова на 27 лютого 2018 року. Відповідне рішення оголосив суддя після повернення з нарадчої кімнати, передає кореспондент РБК-Україна.

Суд переніс розгляд справи через технічні проблеми. Суд не зміг дослідити матеріали справи через несправність мікрофонів.

Під час засідання приміщення суду було під посиленою охороною співробітників Національної поліції та Національної гвардії. Біля Солом’янського райсуду також перебувало близько сотні активістів, деякі з них тримали прапори України і громадської організації "Правий сектор". Активісти вимагали засудити Труханова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) і Національне антикорупційне бюро подали в суд клопотання про відсторонення Геннадія Труханова з посади міського голови Одеси.