ua en ru

Справа Труханова: суд залишив без змін запобіжний захід одному з фігурантів

Справа Труханова: суд залишив без змін запобіжний захід одному з фігурантів Фото: Петро Загодиренко (РБК-Україна, Віталій Носач)

15 лютого суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою Загодіренка

Апеляційний суд Києва не задовольнив скаргу захисту на рішення про обрання запобіжного заходу Петру Загодіренко, який є фігурантом у справі про нанесення збитків бюджету Одеси. Про це повідомив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Валентин Мусіяка, передає кореспондент РБК-Україна.

"Захист відмовили у задоволенні апеляційної скарги. Таким чином, запобіжний захід Загодіренко залишили без змін", - повідомив він.

Нагадаємо, 15 лютого Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою Загодіренко.

Зазначимо, Загодіренко є фігурантом справи заводу "Краян". Так, мерія Одеси придбала у приватної структури будівлю, що раніше належала ДП "Завод" Краян", за 185 млн гривень. Сама структура на початку 2016 року придбала будівлю на аукціоні за 11,5 млн гривень, а отримані від мерії кошти "продавець" спробував перерахувати фіктивної компанії, керівник якої знаходиться в зоні АТО.