ua en ru

Справа Луценка: генпрокурор відреагував на розслідування НАБУ

Справа Луценка: генпрокурор відреагував на розслідування НАБУ Фото: Юрій Луценко (прес-служба ГПУ)

Луценко вважає ненормальним ажіотаж навколо цієї справи

Генеральний прокурор України Юрій Луценко відреагував на розслідування Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) проти нього. Про це Луценко розповів на брифінгу в Києві.

"Я спокійно ставлюся до того, що будь-які правоохоронні органи реєструють кримінальні виробництва, які стосуються тієї чи іншої посадової особи. Якщо не помиляюся, це вже п'яте чи шосте, може і більше, кримінальне провадження, яке має відношення до мене. Знаю, що деякі закриті за відсутністю складу злочину, деякі розслідуються - і це нормально. Ненормальним є ажіотаж навколо цього", - заявив Луценко.

Крім того, коментуючи звинувачення на свою адресу з боку колишнього заступника генпрокурора Рената Кузьміна Луценко заявив, що не вважає за потрібне реєструвати два паркувальних місця, які належать його синові.

"Після повернення з війни, син почав жити окремо. Я не повинен реєструвати два паркомісця, які належать синові. Упевнений в законності моєї позиції і в законності дій мого сина", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальне провадження за фактом ймовірного незаконного збагачення генерального прокурора Юрія Луценка.