ua en ru

Справа Корбана: до слідчого ізолятора СБУ під'їхала "швидка"

Справа Корбана: до слідчого ізолятора СБУ під'їхала "швидка" Фото: Геннадій Корбан

Також на територію СІЗО заїхав автозак

До слідчого ізолятора Служби безпеки України (СБУ) в Києві, де утримується лідер УКРОПу Геннадій Корбан, під'їхала машина "швидкої допомоги". Як видно на онлайн-трансляції, машина деякий час постояла перед воротами і потім заїхала всередину.

Також на територію СІЗО заїхав автозак.

При цьому охорона затруднилася пояснити, до кого приїхала "швидка".

Зазначимо, що мітинг прихильників Корбана перед СІЗО СБУ добігає кінця, так як "закінчився час, відведений на його проведення". У той же час люди залишаються на місці, щоб дочекатися, чим все закінчиться.

При цьому ведучий мітингу просить організовано розходитися.

Нагадаємо, раніше прес-секретар СБУ Олена Гітлянська повідомила, що Служба безпеки (СБУ) доставила лідера партії УКРОП Геннадія Корбана в Київ за дорученням Генеральної прокуратури України (ГПУ) для проведення процесуальних дій.

"У черговий раз доводиться спростовувати, м'яко кажучи, брехня про "викрадення" Корбана. Служба безпеки виконала доручення Генеральної прокуратури: слідчий Генеральної прокуратури України ухвалив процесуальне рішення про його затримання і доручив співробітникам СБУ доставити його до місця проведення слідчих дій", - пояснила вона.