ua en ru

Справа 2 травня в Одесі: Нацполіція допитала близько 200 нових свідків

Справа 2 травня в Одесі: Нацполіція допитала близько 200 нових свідків Фото: зіткнення 2 травня в Одесі (УНІАН)

Поліція розшукує 15 осіб в рамках "справи 2 травня" в Одесі

У справі про зіткнення в Одесі 2 травня 2014 року правоохоронці допитали близько 200 нових свідків. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції України в Одеській області Дмитро Головін в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Зазначена справа перебуває в слідчому управлінні, під неї створено спеціальну посилену слідчо-оперативну групу з числа найбільш підготовлених співробітників оперативних підрозділів. Також туди входять фахівці кіберполіції. Станом на сьогоднішній день було допитано близько 200 нових свідків", - сказав Головін.

Він уточнив, що кіберполіція аналізує всі матеріали, які є в медіа, починаючи з 2014 року.

Поліцейський зазначив, що призначені нові комплексна комісійна судово-медична і судово-балістична експертизи з метою визначення обставин заподіяння смертельних поранень по вулиці Грецькій.

"Призначена судово-трасологічна експертиза, судово-хімічна експертиза по залишеному після пожежі в Будинку профспілок сміттю, яка дозволить нам відпрацювати версію по отруйним газам, багато інших нових експертиз. Що стосується підозрюваних, 5 осіб ми залучили додатково за статтею організація масових заворушень - ч . 2 ст. 294 Уголвного кодексу, розшукали двох осіб, які перебували в розшуку. Ще по 15-ти продовжуємо оперативно-розшукові заходи", - додав Головін.

Нагадаємо, у серпні фігурант зіткнень 2 травня 2014 Владислав Ільницький втік в Російську Федерацію за день до суду.