ua en ru

"Справа 2 травня": у Чорноморську біля будівлі суду почалися сутички активістів з правоохоронцями

"Справа 2 травня": у Чорноморську біля будівлі суду почалися сутички активістів з правоохоронцями Фото: сутички 2 травня в Одесі (УНІАН)

Активісти намагаються перешкодити вивезти учасників процесу, яких звільнили з-під варти в залі суду

Біля будівлі міського суду Чорноморська Одеської області, де сьогодні суд визнав обвинувачених у "справі 2 травня" невинними, почалися сутички активістів з правоохоронцями. Про це повідомляє місцеве видання "Українська служба інформації".

"Біля будівлі суду почалися зіткнення між правоохоронцями і активістами. У хід пішов сльозогінний газ, активісти кидають каміння у правоохоронців", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, після закінчення засідання активісти почали зводити імпровізовані барикади біля будівлі суду. За їх словами, вони роблять це, щоб силовики не змогли вивезти учасників процесу, яких звільнили з-під варти в залі суду.

altaltaltaltalt

Фото: сутички у Чорноморську (usionline.com)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 18 вересня 2017 року, суд Чорноморська визнав обвинувачених у "справі 2 травня" невинними. Разом з тим, співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали двох фігурантів "справи 2 травня" в Одесі відразу після виправдання. Так, затримані Сергій Долженков і Євген Мефедов. Їм інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.