ua en ru

Делегація ООН найблищим часом підготує звіт щодо умов утримання в'язнів в Україні

Делегація ООН найблищим часом підготує звіт щодо умов утримання в'язнів в Україні Фото: Наталя Севостьянова

Делегація ООН перебувала в Україні 5-9 вересня

Делегації підкомітету ООН з попередження катувань та інших жорстоких, нелюдських або таких, що принижують гідність, видів поводження і покарання найблищим часом підготує звіт щодо умов утримання в'язнів в Україні. Про це повідомила перший заступник міністра юстиції Наталя Севостьянова на своїй сторінці в Facebook.

"Візит делегації Підкомітету ООН з попередження катувань завершився позитивно, найближчим часом буде підготовлено звіт, який ми оприлюднимо для всіх зацікавлених", - написала вона.

Як зазначається, члени делегації відвідали Львівську установу виконання покарань (слідчий ізолятор) №19, Управління Служби безпеки України у Львівській області (адміністративна будівля), Пустомитівське відділення Франківського відділу поліції ГУНПУ у Львівської області, Запорізький слідчий ізолятор, Управління Служби безпеки України у Запорізькій області (адміністративна будівля); Управління Служби безпеки України у м. Маріуполь Донецької області (адміністративна будівля), Краматорський відділ поліції ГУНПУ в Донецькій області, Краматорський міжрайонний відділ Служби безпеки України управління СБУ у Донецькій області.

Візит делегації Підкомітету ООН з попередження катувань завершився позитивно, найближчим часом буде підготовлено звіт, я...

Опубліковано Nataly Sevostianova 12 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що делегації підкомітету ООН з попередження катувань та інших жорстоких, нелюдських або таких, що принижують гідність, видів поводження і покарання отримала безперешкодний доступ до приміщень Служби безпеки України (СБУ) по Україні.