ua en ru

Де Хеа попросив "Манчестер Юнайтед" продати його в "Реал"

Де Хеа попросив "Манчестер Юнайтед" продати його в "Реал" Фото: Давид Де Хеа

"Королівський клуб" вже погодив умови особистого контракту іспанця

Голкіпер "Манчестер Юнайтед" Давид Де Хеа попросив керівництво клубу відпустити його в "Реал" і отримав схвалення. Про це інформує Marca.

Повідомляється, що мадридці мають намір роздобути голкіпера по закінченні поточного сезону. За чутками "вершкові" заплатять за воротаря порядку 70-75 млн євро, що стане новим трансферним рекордом для голкіперів.

"Королівський клуб" вже погодив умови особистого контракту іспанця, і Де Хеа вже звернувся до керівництва "МЮ" з проханням продати його в стан "вершкових" майбутнім літом.

Проте головний тренер "МЮ" Жозе Моуріньо також зацікавлений у двох гравців мадридського клубу - півзахисника Хамеса Родрігеса і нападника Альваро Морати, які можуть стати частиною операції з Де Хеа.

При цьому наголошується, що замінити іспанського стража воріт в "Юнайтед" може голкіпер "Манчестер Сіті" Джо Харт, який в цьому сезоні виступає на правах оренди за "Торіно".

Нагадаємо, головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан зацікавлений в послугах нападника "Монако" Кіліана Мбаппе.