ua en ru

Давос-2018: через провокації журналістам РФ заборонили перебувати на заходах за участі Порошенка через провокації

Давос-2018: через провокації журналістам РФ заборонили перебувати на заходах за участі Порошенка через провокації Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко бере участь у економічному форумі в Давосі

Організатори Всесвітнього економічного форуму у Давосі заборонили журналістам Російської Федерації перебувати на заходах за участі президента України Петра Порошенка через провокації. Про це у Facebook повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

"Організатори Всесвітнього економічного форуму потрактували дії російської преси як провокацію і позбавили учасників вчорашнього інциденту права перебувати в Конгрес-центрі під час офіційних заходів українського президента", - написав Цеголко.

Новини з Давоса. Організатори Всесвітнього економічного форуму потрактували дії російської преси як провокацію і позбав...

Опубліковано Святославом Цеголком 25 січня 2018 р.

Відзначимо, вчора на форумі в Давосі стався інцидент за участю Порошенка і російських журналістів. Так, одна з журналісток РФ, одягнена в українську вишиванку, поставила Порошенку запитання "Навіщо було прийнято закон про війну?". У свою чергу, Порошенко порадив їй "зняти вишиванку" і зазначив, що відповість на питання, коли воно буде поставлене українською мовою. Після цього журналістку вивела із залу охорона.

Нагадаємо, Порошенко бере участь у економічному форумі в Давосі. Зокрема, в рамках форуму запланована зустріч Порошенка з президентом США Дональдом Трампом.