ua en ru

Далай Лама прийняв запрошення нардепа Фельдмана відвідати Україну

15 червня 2014 року в Ліворно (Італія) відбулася зустріч засновника Київського міжнародного міжконфесійного форуму та президента Українського єврейського комітету Олександра Фельдмана c духовним лідером буддистів, лауреатом Нобелівської премії миру Далай Ламою. Про це повідомляє прес-служба Українського єврейського комітету.

Зустріч проходила в рамках діяльності Олександра Фельдмана по залученню уваги до подій в Україні та мобілізації зусиль світових релігійних і громадських лідерів на підтримку нашої країни.

"В Ліворно глава буддистів усього світу прибув для зустрічі зі своїми європейськими послідовниками. Більше десяти тисяч людей з багатьох країн світу прибули в італійське місто, щоб привітати свого вчителя. Звертаючись до величезної аудиторії присутніх, Далай Лама сказав, що він молиться за Україну, за мир і процвітання в нашій країні і закликав всіх людей доброї волі шукати шляхи до миру", - відзначили в прес-службі.

Під час аудієнції Олександр Фельдман розповів Далай Ламі про трагічні події в країні, про боротьбу українців з агресією і терором і запросив Далай Ламу відвідати Україну з візитом. Далай Лама прийняв запрошення народного депутата приїхати в Україну і взяти участь у Київському міжконфесійному форумі навесні 2015 року.

Далай Лама прийняв запрошення нардепа Фельдмана відвідати Україну