ua en ru

Continental провела кадрові перестановки в європейському відділенні

Німецька Continental провела організаційні зміни у відділі збуту і маркетингу європейського підрозділу легкових шин, щоб поліпшити орієнтованість на споживача і більш ефективно використовувати людські ресурси.

Як говориться в заяві компанії, з 1 січня 2013 року посаду директора з маркетингу та дистрибуції легкових шин на вторинному ринку країн D/A/CH (Німеччина, Австрія, Швейцарія) займе Вольфганг Томале. На цій посаді він замінить Норберта Буша, який, в свою чергу, буде призначений головою відділу, що займається міжнародними роздрібними і оптовими продажами в Європі.

Continental вже почала проводити реорганізацію європейського відділення восени цього року. Зокрема, Роланд Вельцбахер, колишній до цього директором по збуту і маркетингу відділення легкових шин Continental в Австрії, буде займатися роботою з операторами автопарків всіх європейських країн. На місце пана Вельцбахера призначений колишній директор з маркетингу відділення легкових шин Continental в D/A/CH Андреа Аппель, якого на його посаді замінив Ральф Хоффман, до цього відповідав за управління брендом Continental в Європі.

На своїх нових посадах м-да Томале, Буш і Вельцбахер будуть звітувати безпосередньо перед Хартмутом Вехлером (Hartmut Wöhler), директором по збуту і маркетингу відділення легкових шин Continental в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід і Африка).

Continental також призначила нового директора зі збуту і маркетингу відділення легкових шин в Швейцарії. Ним став Даніель Фринд, змінив Стефана Баумана, вирішив піти з Continental і продовжити кар'єру в іншій компанії.