ua en ru

У Чопі розпочала роботу патрульна поліція

У Чопі розпочала роботу патрульна поліція Фото: патрульна поліція Чопа

Поліцейські будуть патрулювати периметр Чопа і частину європейської траси до Ужгорода

Патрульна поліція 24 березня 2016 року приступила до роботи в Чопі (Закарпатська область). Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Представили поліцейських начальник ГУНП в Закарпатській області Сергій Князєв, керівник Управління патрульної поліції Ужгорода і Мукачева Юрій Марценишин і міський голова Чопа Валерій Самардак.

Начальник ГУНП в Закарпатській області полковник Сергій Князєв зазначив, що реформи крокують по Закарпаттю і, нарешті, патрульна поліція з'явиться і в Чопі.

"Це важливий населений пункт на кордоні з ЄС. Тому ми раді, що керівництво поліції дослухалось до нас і молоді поліцейські почали розвиватися в цьому напрямку, в цьому місті. Головне, щоб громадяни відчули позитив від роботи поліції. Тепер вуличні злочини і дрібні правопорушення повинні піти на спад", - повідомив Сергій Князєв.

Керівник управління патрульної поліції Ужгорода і Мукачева Юрій Марценишин розповів, що наказ про запуск патрульних Чопа було підписано 23 березня, відповідно до нього правоохоронці патрулюватимуть периметр Чопа і частину європейської траси до Ужгорода.

Керівник загону патрульної поліції Закарпаття повідомив, що місто Чоп буде розділений на два квадрата, на яких будуть працювати два службових автомобілі, ще один наряд буде стежити за порядком на трасі.

Нагадаємо, 22 березня 2016 року у Житомирі розпочала роботу патрульна поліція.