ua en ru

На адмінкордоні з Кримом утворився затор через реконструкцію КПП зі сторони півострова

На адмінкордоні з Кримом утворився затор через реконструкцію КПП зі сторони півострова Фото: пробка на КПП "Чонгар"

Близько 100 автомобілів стоять у черзі на КПП в аннексированный Крим

Помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян, заявив, що на контрольно-пропускному пункті (КПП) "Чонгар" утворилася автомобільна черга через реконструкцію КПП з боку окупованого Криму. Про це повідомляє "112 Україна".

"На "Чонгарі" сьогодні, 3 червня 2017 року, утворилася черга із сотні автомобілів через реконструкцію контрольно-пропускного пункту з боку окупованого Криму", - йдеться в повідомленні.

За словами Слободяна, спрогнозувати ситуацію з автомобільною чергою складно через відсутність контакту з окупаційною владою півострова, проте роботи по реконструкції ведуться досить активно. Так, черга утворилася через дії російських силовиків.

Він додав, що російська сторона проводить реконструкцію контрольного посту, тому силовики пропускають не більше 5 автомобілів на годину через адмінкордон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна прикордонна служба спільно з СБУ і ДФС у пункті пропуску "Чонгар" на адмінкордоні з окупованим Кримом попередила спробу провезення 500 грам коноплі.