ua en ru

Члени Бориспільської міської партійної організації ВО "Батьківщина" виходять з партії, - К.Бондарєв

Активіст та член бюро Бориспільської міської партійної організації "ВО "Батьківщина" Анатолій Ліхой написав сьогодні заяву про вихід із партії та здав свій партійний квиток. Про це повідомив голова Київської обласної партійної організації "ВО "Батьківщина" Костянтин Бондарів, повідомляє його прес-служба.

"Минулого тижня до Анатолія Ліхого біля його будинку підійшло двоє молодиків. Вони запропонували йому присісти на лавку та поговорити. Вся розмова носила дуже дивний характер. Молодики запитували в Анатолія Ліхого, як йому живеться, як його здоров'я, чи потрібні йому проблеми у житті? Крім того, вони оперували багатьма фактами з особистого життя Ліхого, навіть такими, про які знали виключно близькі люди. Зрештою молодики почали погрожувати нашому партійцю, мовляв, якщо не залишить партію "Батьківщина", то в нього і в його сім'ї будуть величезні проблеми", - повідомив К.Бондарєв.

За його словами, протягом тижня зранку до ночі невідомі обривали телефон А.Ліхого.
"А у понеділок, 15 листопада, маленька онучка Ліхого прийшла зі школи і розповіла, що до неї підійшов незнайомець і просив передати дідусю привіт. Сьогодні, 16 листопада, А.Ліхой прийшов і написав заяву про вихід з партії і здав партійний квиток. Нам, звісно, дуже прикро, що така людина змушена йти від нас, але ми прекрасно розуміємо почуття А.Ліхого, - підкреслив К.Бондарєв. - Його вибрали не випадково. А.Ліхой був одним із найактивніших наших партійців не лише у Борисполі, а й по всій Україні. Крім того, він дуже поважна людина у місті. До його думки дослухається багато городян. Як ми бачимо, наші політичні опоненти, замість чесної і справедливої політичної боротьби, пішли шляхом залякувань та переслідувань".