ua en ru

Членів Меджлісу викликають на допити в центр з протидії екстремізму в Сімферополі

Членів Меджлісу викликають на допити в центр з протидії екстремізму в Сімферополі Фото: Наріман Джелялов

Також на допити викликають делегатів Курултаю кримськотатарського народу

Членів Меджлісу кримськотатарського народу, а також деяких делегатів Курултаю кримськотатарського народу в терміновому порядку викликають на опитування в центр з протидії екстремізму в Сімферополі. Про це у Facebook повідомив заступник голови Меджлісу Наріман Джелялов.

"Членів Меджлісу кримськотатарського народу, а також деяких делегатів Курултаю кримськотатарського народу в терміновому порядку викликають на опитування в центр з протидії екстремізму на вул. Декабристів в Сімферополі", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, силовиків цікавить обставини прийняття нещодавніх рішень Меджлісу про припинення повноважень членів Меджлісу Еміралі Аблаєва, Якубова Руслана і Айдера Аджимамбетова, а також звільнення останнього з посади заступника голови Меджлісу.

"Хочу нагадати, що після прийняття незаконного рішення про заборону діяльності Меджлісу кримськотатарського народу було опубліковано рішення Меджлісу, а у відповідності з ним видано Розпорядження голови Меджлісу кримськотатарського народу "Про введення надзвичайного режиму діяльності органів національного самоврядування кримськотатарського народу в умовах тимчасової російської окупації Криму", - додав Джелялов, зазначивши, що згідно з цим розпорядженням, офіційні рішення і заяви приймаються особливою нарадою Меджлісу

Членів Меджлісу кримськотатарського народу, а також деяких делегатів Курултаю кримськотатарського народу в терміновому порядку...

Опубліковано Nariman Dzhelalov 26 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Джурчинському районі (колишній Первомайський) Автономної Республіки Крим російські силовики провели обшук у будинку голови місцевого меджлісу села Токулчак (нині Гришине) Енвера Алядинова.