ua en ru

Кількість жертв стрілянини в Лас-Вегасі досягла 58

Кількість жертв стрілянини в Лас-Вегасі досягла 58 Фото: стрілянина в Лас-Вегасі (twitter.com/csstevensphoto)

В той же час загальна кількість постраждалих перевищила 500 осіб

В результаті стрілянини в Лас-Вегасі (США) загинуло не менше 58 людей, передає Reuters з посиланням на шерифа поліції міста Джозефа Ломбардо.

Повідомляється, що в результаті стрілянини в Лас-Вегасі загинуло не менше 58 людей. Крім того, понад 500 осіб постраждали. Частина з них отримала поранення, коли в ході стрільби виникла паніка і тиснява.

За даними слідства, 64-річний Стівен Паддок стріляв по натовпу з 22 тис. осіб протягом декількох хвилин. У стрільця було більше 10 гвинтівок. На даний момент слідство не бачить мотивів нападу, а до версії про причетність терористичної організації "Ісламська держава" ставиться скептично.

У Паддока раніше не було судимостей. У поліції підтвердили, що він застрелився, коли правоохоронці намагалися проникнути в готельний номер, звідки він стріляв. Є підстави вважати, що у Паддока були проблеми з психічним здоров'ям.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство закордонних справ перевіряє інформацію про постраждалих українців в ході стрілянини в Лас-Вегасі.