ua en ru

Число жертв пожежі в нічному клубі Бухареста зросло до 51 людини

Число жертв пожежі в нічному клубі Бухареста зросло до 51 людини Фото: жертви

У лікарнях Бухареста залишаються 76 осіб

Число загиблих в результаті пожежі в нічному клубі в столиці Румунії, який відбувся наприкінці жовтня, збільшилося до 51 людини. Про це повідомляє агентство Associated Press.

У середу з'явилася інформація про загибель двох підлітків 18 і 19 років, яких раніше привезли для лікування в Англію. Крім того, помер бас-гітарист рок-групи Goodbye to Gravity, що виступала у вечір трагедії в румунському клубі.

Як зазначає агентство, у середу стало відомо про загибель двох підлітків 18 і 19 років, яких раніше привезли для лікування в Англію.

Крім того, в середу помер бас-гітарист рок-групи Goodbye to Gravity, що виступала у вечір трагедії в румунському клубі. Тридцятитрирічного музиканта Алекса Паску транспортували на літаку румунського МВС з лікарні Бухареста в Париж, проте незабаром після приземлення повітряного судна він помер.

Раніше повідомлялося про загибель трьох інших учасників музичного колективу, живих на сьогоднішній день залишається соліст гурту Андрій Галут.

За даними влади, всього після трагедії в лікарнях Бухареста залишаються 76 осіб, 24 з них знаходяться в небезпечному або критичному стані, ще 29 осіб проходять лікування у лікарнях за кордоном.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що ччисло жертв пожежі в нічному клубі Бухареста зросла до 50 осіб

м