ua en ru

Число жертв аварії порома в Індонезії збільшилося до 10

Кількість жертв аварії порома в Індонезії збільшилася до 10 людей, передає "Сіньхуа". При цьому рятувальники не виключають, що вона буде рости. Раніше повідомлялося про двох загиблих.

Нагадаємо, біля індонезійського острова Сулавесі в водах Колака вночі затонув пором. За інформацією місцевих рятувальників, підтверджена смерть 10 людей, кілька, можливо, пропали без вісті. Пошук і порятунок зниклих триває.

Пором Windu Karsa затонув у 00:30 за місцевим часом в суботу (17:30 за київським) після виходу з м.Байо, що в південній частині Сулавесі.

Рятувальники кажуть, що на борту знаходилась 91 людина. Але вже врятувані 93 людини, що свідчить про більшу кількість пасажирів. Точна їх кількість невідома.

"Тим не менш, реальне число людей на борту, як правило, значно вище, ніж зазначено в документах", - сказав агентству по телефону один з рятувальників.

Як повідомив представник рятувально-пошукової служби, більшість людей, які перебували на затонулому поромі були мусульмани, які прямували додому, щоб відзначити закінчення священного місяця Рамадан.