ua en ru

Чиновники "Укрзалізниці" завдали державі збитків на 10 млн доларів, - СБУ

Чиновники "Укрзалізниці" завдали державі збитків на 10 млн доларів, - СБУ Фото: СБУ (УНІАН)

ГПУ проводить досудове розслідування за фактом зловживання службовим становищем чиновниками "Укрзалізниці"

Чиновники ПАТ "Укрзалізниця" завдали державі збитків у розмірі 10 млн доларів. Про це повідомляє Служба безпеки України в Facebook.

"Діючи в інтересах російських гірничо-збагачувальних холдингів та експедиторських компаній, вони безпідставно переглянули тарифні умови, значно занизивши їх. Тим самим державі завдано збитків на більш ніж 10 тисяч доларів США", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що генеральна прокуратура України проводить досудове розслідування за фактом зловживання службовим становищем чиновниками "Укрзалізниці".

Повідомляється, що правоохоронці провели ряд обшуків за місцями роботи та проживання осіб, причетних до протиправної діяльності. Отримані в ході слідчих дій дані свідчать про вплив з боку так званих "смотрящих" на прийняття рішень керівництвом ПАТ "Українська залізниця". Такі дії призводили до нанесення шкоди інтересам держави та отримання надприбутків російськими фінансово-промисловими групами. Також встановлено проведення окремими особами несанкціонованих переговорів від імені "Укрзалізниця" на території РФ.

Посадовці Укрзалізниці завдали державі збитки на 10 мільйонів доларів Генеральна прокуратура України за оперативного су...

Опубліковано Служба безпеки України 20 червня 2017 р.

Нагадаємо, 15 червня повідомлялося, що Генеральна військова прокуратура ГПУ підозрює ряд посадових осіб ПАТ "Укрзалізниця" в роботі на Російську Федерацію.