ua en ru

Чиновник Печерської райадміністрації затриманий на хабарі понад 800 тисяч гривень

Чиновник Печерської райадміністрації затриманий на хабарі понад 800 тисяч гривень Фото: хабар

Слідчі столичної прокуратури наразі проводять обшуки в приміщенні Печерської РДА

Прокуратура Києва спільно з Департаментом захисту економіки Національної поліції України сьогодні, 28 березня 2017 року, затримала "на гарячому" під час отримання хабаря у розмірі понад 800 тисяч гривень начальника відділу по роботі з учасниками антитерористичної операції та членами їх сімей Управління праці та соціального захисту населення Печерської районної державної адміністрації. Про це столична прокуратура повідомляє на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Вказаний посадовець вимагав від громадянина винагороду у сумі 810 тис. гривень за сприяння в отриманні на пільгових умовах двохкімнатної квартири в одному із житлових комплексів у місті Києві. Зловмисника затримано одразу після передачі йому грошових коштів в одному зі столичних ресторанів," – зазначили в прокуратурі.

Повідомляється, що наразі слідчі столичної прокуратури проводять обшуки в приміщенні Печерської РДА та за місцем проживання фігуранта кримінального провадження.

СТОЛИЧНОЮ ПРОКУРАТУРОЮ НА ОДЕРЖАННІ 810 ТИС. ГРИВЕНЬ НЕПРАВОМІРНОЇ ВИГОДИ ЗАТРИМАНО ПОСАДОВЦЯ ПЕЧЕРСЬКОЇ РДА Прокурату...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 28 березень 2017 р.

Нагадаємо, співробітники служби безпеки України (СБУ) затримали голову однієї з сільрад Київської області на хабарі в 250 тисяч євро.