ua en ru

У Чернівцях "замінували" ОДА та міськраду

У Чернівцях "замінували" ОДА та міськраду Ілюстративне фото (Віталій Носач/РБК-Україна)

Вибухівку також шукають у приміщенні Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича

Поліція перевіряє інформацію про замінування у будівлях Чернівецької облдержадміністрації, міської ради та в центральному корпусі Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Так, 1 серпня на спецлінію "102" звернувся черговий Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій і повідомив, що на їхню електронну адресу надійшов лист про замінування трьох об’єктів у Чернівцях.

"Йшлося про те, що о 14:00 станеться вибух у будівлях облдержадміністрації, міської ради та в центральному корпусі Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича. За вказаними адресами негайно направлено наряди поліції, слідчо-оперативні групи, вибухотехнічну та кінологічну служби", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що зараз правоохоронці здійснюють евакуацію людей з указаних об’єктів і перевіряють приміщення та прилеглі території на наявність вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, раніше в Харкові в поліцію надійшло повідомлення про замінування будівель трьох вищих навчальних закладів.

Як писало РБК-Україна раніше, 23 липня ввечері невідомі повідомили, що в Києві замінували будівлю Центральної виборчої комісії. Співробітники управління Державної охорони евакуювали представників ЗМІ з будівлі до з'ясування всіх обставин події.